Bonusan Omega 3 algenolie
Bonusan Omega 3 algenolie

Bevat 250 mg DHA en 5 mcg vitamine D3 per softgel Algenolie is geschikt voor vegetariërs en veganisten De softgels zijn makkelijk slikbaar, reukloos en smaakloos Algen zijn het basisvoedsel va...

€ 31,13
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

  • Bevat 250 mg DHA en 5 mcg vitamine D3 per softgel
  • Algenolie is geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • De softgels zijn makkelijk slikbaar, reukloos en smaakloos
Algen zijn het basisvoedsel van krill, vis eet krill en de (meeste) mensen eten vis. Vis dient voor mensen als een natuurlijke bron van EPA en DHA. Maar niet iedereen eet vis of vindt het lekker. Hoe komen mensen die geen vis willen of kunnen eten aan een extra portie gezonde omega-3 vetzuren? Algen zijn de voor de hand liggende bron. Algen zijn een goede bron van omega-3 vetzuren en bevatten DHA. DHA heeft, van de omega-3 vetzuren ALA, EPA en DHA, de langste keten (22) en de meeste onverzadigde verbindingen (6). Dit complexe en langste omega-3 vetzuur kan in ons lichaam naar behoefte omgezet worden in het minder complexe EPA. Daarbij draagt het vetzuur DHA, bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA, bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

Bonusan Omega-3 Algenolie is een 100% plantaardig supplement. Hierdoor is het geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Het biedt een goed alternatief aan mensen die liever geen visolie gebruiken, maar wel omega-3 vetzuren willen aanvullen. Bonusan Omega-3 Algenolie vetzuren biedt een bewuste keuze, want de productie van algenolie heeft een relatief lage CO2 footprint. Algen staan aan het begin van de voedselketen en zijn een zuivere bron van omega-3 vetzuren. Hierdoor is minder bewerking nodig van het basisproduct en blijven zoveel mogelijk van de ingrediënten behouden met zo min mogelijk residu.

De softgels van Omega-3 Algenolie zijn gemaakt van maïszetmeel en niet van vis-, varkens-, of rundergelatine. Ze zijn gemakkelijk slikbaar, reukloos en smaakloos. De toegevoegde vitamine D3 halen we uit korstmossen. Een korstmos is een schimmel die in symbiose leeft met een alg of blauwwier. De vitamine D3 uit korstmos is dezelfde vitamine D3 die uit schapenwolvet wordt verkregen.