Okono - granola Cocoa Power

Okono - granola met cacao en coconut

€ 8,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Cacao Power (300g) is niets anders dan de pure essentie van cacao: verwacht een explosie van authenticiteit gewoon op je bord. Ver van zoet, brengt deze granolamix de genuanceerde smaak van rauwe cacao in een subtiel evenwicht met traag geroosterde noten en zaden en afgewerkt met een vleugje raffinement van kokosschilfers. Het resultaat is van een verrassende en verbazende frisheid. En toch gaan we nog een stapje verder. Aan deze intense mix voegen we rijkelijk cacao nibs toe, zo garanderen we je een ultieme granola boordevol krachtige en helende voedingsstoffen. Deze Cacao Power brengt lichtheid in je tred en geestdrift op je pad.

Ingrediënten: Zonnebloempitten, Geraspte Kokos (15%), Kokosvlokken (11%), Kokosolie, Lijnzaad, Zoetstof: Erythritol, Paranoten, Pinda's, Pompoenpitten, Cacaopoeder (5%), Hazelnoten, Cacaobonen (3%), kaneel, zeezout.


Je dagelijkse portie van 15  - 30 gram van deze granola bevat slechts 2,7 gram netto koolhydraten. Waarschijnlijk de laagste hoeveelheid netto koolhydraten voor granola in de Benelux.