– 10% Pure C 8 (Caprylzuur) uit kokos: ketonproductie
– 10% collageen: een van de belangrijkste macronutriënten
– 10% Ghee: rijk aan Vit A, D, E, K, omega 3, geconjugeerd linolzuur (CLA)
– Rauwe cacao: rijke bron van magnesium
– Macadamia-olie: rijk aan omega 7 (palmitoleïnezuur)
– Lage glycemische index: glucagonvriendelijk
– Geen glucose, geen fructose
– Natuurlijke zoetstofcombinatie: Thaumatine, D-ribose en Erythritol
– prebiotische vezels
Ingrediënten
PURE CHOCOLADESPREADPASTA MET ZOETSTOFFEN: Prebiotische oplosbare vezels (polydextrose), cacaopasta, erythritol, caprylzuur uit kokosnoot 10% (MTC-olie), collageen 10%, ghee 10% (geklaarde boter), raapzaadolie, D-ribose, macadamia olie, vanillestokjes (van Tahiti), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke zoetstof: thaumatine. Geproduceerd in een fabriek die ook verwerkt: noten, gluten, kokos, eieren, melk, pinda’s en walnoten, sesamzaadjes. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Voedingswaarde van Inca’s pure chocoladepasta (125 g)
Op basis van 100 g:
Energie: 435Kcal, 1820kJ
Totaal vet: 38,7 g
welk verzadigd vet: 20,8 g
Koolhydraten: 19,5 g
welke suiker: 5,8 g *
welke Polyol: 11,2 g
Vezels: 28,1 g
Eiwit: 11,6g
Zout: 0,1 g