Okae strawberry thee Okae strawberry thee Okae strawberry thee Okae strawberry thee
Okae strawberry thee Okae strawberry thee Okae strawberry thee Okae strawberry thee
Okae strawberry thee
Aardbeienthee
€ 5,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

 

Strawberry Spa is een zoete biologische fruitthee van hoge kwaliteit, met bourbon vanille en echte stukjes aardbei en appel. Deze thee lijkt het meest op de bekende ‘ranja’, zowel door de rode kleur als de zoete smaak. Hij is dan ook erg geschikt voor kinderen die gewend zijn aan ranja en wellicht wat moeite hebben om over te stappen op suikervrije thee. Ook vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen zijn gegarandeerd enthousiast over deze limonade!

 

Tip: Wil je zo snel mogelijk een dieprode kleur geven aan de Strawberry Spa thee? Schenk dan eerst heet water over het theezakje totdat hij mooi rood is en vul daarna aan met koud water. De rode kleur ontstaat namelijk het snelste in heet water. Doe dit uiteraard op een veilige plek!

 

Suikervrij

De thee bevat geen suiker en doordat er ook geen cafeïne (ook wel theïne) in zit wordt hij nooit bitter van smaak. Hierdoor kan hij ook erg goed koud gedronken worden, als suikervrije limonade of als ijsthee. Strawberry Spa trekt het beste in warm water, zowel voor de smaak als de mooie rode kleur. Wil je deze thee graag als limonade schenken, dan is het handig om de thee eerst te trekken in een kopje of beker die voor de helft gevuld is met heet water. Zodra de thee mooi dieprood van kleur is kan je hem aanvullen met koud water of ijsblokjes om hem nog sneller gekoeld te hebben. Wist je dat je ook een hele kan in 1 keer kan maken? De limonade blijft 2 tot 3 dagen goed in de koelkast.

 

Biologisch afbreekbaar

Strawberry Spa is zorgvuldig verpakt in ongebleekte piramidezakjes gemaakt van milieuvriendelijk PLA, afkomstig van zetmeelrijke planten zoals maïs. Het materiaal bevat dus geen microplastics en er is ook geen enkel plastic gebruikt om het zakje te sluiten of het labeltje aan het zakje vast te maken. Hierdoor zijn de zakjes 100% biologisch afbreekbaar!

 

Losse thee

De theezakjes van Okae kinderthee zijn bovendien extra groot. Hoe meer ruimte de thee in het theekopje of de beker krijgt, des te beter de geur, smaak en kleur afgegeven wordt aan het water. Door grote theezakjes krijg je als het ware het effect van losse thee, maar dan met het gemak van een theezakje. Wel zo fijn met (kleine) kinderen!

 

De eigenschappen: 

  • 100% biologische ingrediënten
  • Suikervrij
  • Cafeïnevrij
  • Verpakt in extra grote, plasticvrije, biologisch afbreekbare zakjes 
  • Zowel warm als koud te drinken
  • 1 zakje kan meerdere keren of voor een hele kan gebruikt worden
  • Geschikt vanaf 12 maanden

 


Ingrediënten: appel*, hibiscus*, rozenbottel*, aardbei* (2%), rozenblaadjes*, bourbon vanille*, natuurlijk aroma. * Van gecertificeerd biologische teelt. Kan sporen van noten, melk en soya bevatten.

Inhoud: 15 biologisch afbreekbare piramidezakjes à 2 gram (15x 2g = 30g). Elk zakje kan voor meerder kopjes of een hele pot gebruikt worden.